Hulp bij thuisadministratie en formulieren

Rekeningen, formulieren, brieven; vind je het lastig om de post te lezen en formulieren in te vullen? Dan helpen wij je graag. 

TAFD
Met Thuisadministratie en Formulierenservice Dinkelland (TAFD) helpen we inwoners met het begrijpen van brieven, het op orde brengen van de administratie en bij het invullen van formulieren. Ook wanneer er vragen of problemen zijn met geldzaken/beginnende schulden helpen we.

Hoe werkt het?
Bij TAFD werken meerdere geschoolde vrijwilligers en een coördinator. Je kunt zelf contact opnemen voor een afspraak of je komt naar het wekelijkse spreekuur formulierenservice. De ondersteuning die TAFD biedt, is altijd gratis.

Spreekuur formulierenservice
Normaal gesproken is er iedere week in het Kulturhus een TAFD spreekuur formulierenservice. In dit spreekuur zit een vrijwilliger voor je klaar om je te helpen bij het (digitaal) invullen van formulieren. Het spreekuur is iedere donderdag van 9.00 - 10.00 uur. In deze coronatijd werken wij alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak, neem je contact op met Marc Oude Vrielink.


Contact
Marc Oude Vrielink, 06 34 36 06 24 (dinsdag t/m vrijdag) of m.oudevrielink@wijkracht.nl
Bezoekadres: Kulturhus Denekamp, Oranjestraat 23 7591 GA Denekamp. 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...