Ik zoek

In Dinkelland biedt Wijkracht op verschillende (levens)gebieden ondersteuning. Dit doen wij vanuit Schakel; een samenwerking van gemeente en verschillende sociale organisaties zoals SWTD en Wijkracht Dinkelland. Alle inwoners kunnen kosteloos gebruikmaken van onze ondersteuning. In het menu zie je welke ondersteuning Wijkracht in Dinkelland biedt. Weet je niet zeker of je bij ons terecht kunt voor informatie, advies of ondersteuning? Neem contact op met Schakel of met ons. Bij Schakel wijzen we je graag de weg naar de professional of vrijwilliger die jou verder helpt. 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...